Колега, най вероятно имаш счупена гривна на едно от външните карета ... отвори само маншоните и ште стане ясно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Неоткриваем проблем (волана ми връща, бие)
Collapse
X
-
А хидравликата как е?Когато запалиш колата вие ли?При мен се беше получило почти същите симптоми,но и хидравликата си виеше яко.Когато карам направо и имах чуството че сама си завива,когато завивам имаше нещо като празен ход и задържане на волана.Долях масълце и се оправи.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Та снощи едно компетентно (демек майстор)ми направи бегъл тест без да му споменавам к'во съм проверявал и к'во не,
за него е вътрешен накрайник на рейката(хидравликата) утре ще става ясно кое как защо и прочае.
Карета проверени - топ
Ниво хидравлична течност - в нормите
Поздрави.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от barash Покажи съобщениеТа снощи едно компетентно (демек майстор)ми направи бегъл тест без да му споменавам к'во съм проверявал и к'во не,
за него е вътрешен накрайник на рейката(хидравликата) утре ще става ясно кое как защо и прочае.
Карета проверени - топ
Ниво хидравлична течност - в нормите
Поздрави.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеТо и на мене нивото ми беше в нормите но като запалех двигателя и маслото исчезваше.alfa romeo156 2.0TS 11'97
Comment
-
Такааааа развитие по-проблема нямаа,днес цял ден онзи натиска този бута няма братче,единствено уж вътрешен накрайник ама и той много тих,без луфт само се чува едно тикане кога е на мчсто при работещ двигател.
К'во сега следва да я разглобят цялата или да я карам така еб. му майката.
Последно ще ходя да и проверят предницата(стенд да видим малко е хапнала гума от вътре) па ще видим.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
Comment
-
Първоначално публикувано от muchev Покажи съобщениеАми то до колкото знам колега се мери на запалем мотор.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Аз залагам на заминала кормилна рейка?!?!) При мен също има такъв "луфт" във волана, ама си го имам от самото начало и си знам, че ще дойде и моето време за рециклиране
Като я закара на реглаж какво ти казаха?Ако ти е заминала к. рейка няма да могат да ти направят точен реглаж(говоря за регулиране на волана да стои направо...)При мен беше така
Успех и сподели послеAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
На реглаж ще се ходи в четвъртък.
Само да ми открият проблема ще споделя.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
Comment
Comment